Bemutatkozás

mivel foglalkozom?

BEMUTATKOZÁS

Tenderíróként 2003 óta foglalkozom közbeszerzési eljárásokkal ajánlattevői oldalon. Elsősorban árut és szolgáltatást nyújtó cégek ajánlattételi dokumentációit készítettem el több száz eljárás keretében. Az EKR bevezetése óta természetesen mindezt a kötelezően használandó elektronikus felületen. Szolgáltatásomat partnereim igényeinek figyelembevételével, velük szoros együttműködésben végzem. Olyan cégek részére tudok segítséget nyújtani, akik nem rendelkeznek kellő tapasztalattal, kapacitáshiánnyal küzdenek vagy nem kívánnak teljes munkaidőben közbeszerzési munkatársat foglalkoztatni.
Célom, hogy a partnereim számára a közbeszerzés ajánlattételi folyamatát egyszerűvé és sikeressé tegyem.

MIÉRT ÉN?

Állandó elérhetőség

Bármilyen kérdése / kétsége adódna egy közbeszerzési eljárással kapcsolatban, azonnal fel tud engem hívni, és legjobb tudásom szerint segítek Önnek.

Felsőfokú szakmai ismeretek

Közbeszerzési szakközgazdász végzettséggel rendelkezem, továbbá folyamatosan képzem magam a naprakész ismeretek érdekében.

Korrekt díjak

Egyéni igények szerint személyre szabottan. Csak azért a munkáért fizet, amelyet ténylegesen elvégeztem az előre egyeztettek szerint.

Biztos megoldás

Nem szükséges külön munkaerő alkalmazása közbeszerzés miatt, vagy ‘kiosztani’ azt kényszerből egy kollégának. Nálam biztos kezekben van.

ami nem a szakterületem:

  • Az EU-s pályázatok teljesen más szakértelmet igényelnek, így azok előkészítéséhez, benyújtásához javaslom abban jártas szakember felkeresését.
  • Jogi végzettség híján jogi képviselet.
  • Adott tender műszaki-szakmai anyagának elkészítése.
  • Építési beruházások közbeszerzési eljárásai.